Marketinška agencija, ki z vami gradi uspeh

V PJ Agency si prizadevamo za kakovostno marketinško podpiranje partnerskih podjetij s ciljem pridobivanja večjega povpraševanja strank. Med drugim smo uspešno sodelovali z eno največjih in najstarejših evropskih vinskih kleti Vinag 1847; s priznano slovensko restavracijo Hišo Fink, prejemnico Michelinove zvezdice; z gorenjskim podjetjem za izdelavo skeletnih hiš Bauta in z mlado slaščičarko iz okolice Kranja, ki pripravlja vrhunske sladice in čokolade pod nazivom Mama Paula. V naše storitve zaupa tudi uspešen pevec Luka Basi, hrvaška skupina Colonia, smučarska skakalca Domen Prevc in Anže Lanišek, ter mnogi drugi zadovoljni partnerji. Skrbimo za celostno podporo v grafičnem svetu in digitalnem marketingu kot tudi pri izdelavi spletnih mest in naprednih AR in VR dodatkov.
Našo ekipo tvorijo mladi posamezniki, izkušeni na področju digitalnega oglaševanja in prodaje, kreiranja vsebin oziroma 'contenta', digitalnega oblikovanja, ustvarjanja profesionalnih foto in video gradiv, SEO optimiziranja in programerstva. K uspehu prispeva dejstvo, da je vsak izmed nas strokovnjak na svojem področju in s svojim delom prispeva k skrbno dodelani in profesionalni končni storitvi, ki je po temeljitem pregledu in izmenjavi mnenj vseh izmed nas naposled podana naši stranki. Sodelujemo tudi s številnimi slovenskimi influencerji, s katerimi vam pomagamo navezati stik, nudimo profesionalno foto in video podporo, programiranje, AR obogateno resničnost in številne druge možnosti nadgradnje vaših digitalnih kampanj.
AR obogatena resničnost je komunikacija prihodnosti. Ustvarite edinstveno interaktivno uporabniško izkušnjo, ki si jo bodo vaši kupci zapomnili. Obogatena resničnost (angl. augmented reality ali AR) je inovativna tehnologija, ki sliko resničnega sveta obogati z dodatnimi virtualnimi vsebinami v obliki slike, zvoka ali besedila. V takšnem okolju se uporabniku zdi, kot da resnični in navidezni predmeti sobivajo v istem okolju.