Twitch-Donation: Hur Man Ställer In Donationer På Twitch

Twitch-Donationsida Tjänster
En annan funktion som Twitch tillhandahåller är välgörenhetsdonationer. På Twitch kan tittarna stödja människor i nöd. Twitch vill hjälpa tittarna att fatta välgrundade beslut när det gäller att donera till välgörenhet. Den tillhandahåller också användbara resurser för kreatörer så att de kan vara kreativa med sitt innehåll och få donationer om det behövs.
För Twitch-streamare har många av dem på Twitch separata donationssidor som tittarna enkelt hittar på deras kanaler. Dessa sidor innehåller länkar till olika webbplatser, kampanjer och donationssidor. Så genom Twitch-donationer utan någon tredje part kan Twitch-streamers enkelt skapa och hantera en välgörenhetsinsamlingskampanj för sina tittare. På så sätt behöver du inte vara den som gör donationerna och risken för förväxlingar minimeras.
På samma sätt kan välgörenhetsorganisationer också skapa kampanjer genom streaming och be om donationer. Genom Twitchs verktyg för välgörenhetkan tittarna skänka pengar till valfri välgörenhetsorganisation. Genom Twitch-donationer säkerställer dessa system att pengarna går till rätt välgörenhetsorganisation och ger avdragsgilla kvitton. Andra former av insamlingar, t.ex. prenumerationer, bidrag och donationer, betraktas inte som välgörenhet och är inte avdragsgilla.
Som ett svar på de ekonomiska problemen för mindre Twitch-streamare har plattformen introducerat “Twitch Bits”, som i huvudsak är företagets valuta. Twitch Bits är riktiga kontantdonationer som görs via Amazon. Cheer, å andra sidan, är en version av kryptovalutor som stöder visuella och ljudvarningar. Användare kan också använda sitt PayPal-konto för att göra donationer.
för mer information : https://whydonate.com/sv/blog/hur-man-donerar-vid-twitch-donation/